Om Byggeselskabet Nord

Byggeselskabet Nord er en virksomhed i udvikling. Vi har en fast stab af murere og tømrere og en stærk alliance med faste underentreprenører.

Bag Byggeselskabet Nord står Christian Blankholm og Dennis Kongstad. Vi har utallige store og små projekter bag os inden for projektering, byggestyring og håndværk og bringer dit projekt sikkert i mål.

Christian Blankholm

Partner

2464 6629
cb@bnord.dk

Christian er uddannet tømrer og bygningskonstruktør. Christian stiftede og drev Eyecadcher Media, som i 12 år leverede 3D-visualiseringer, hjemmesider og brochurer til de største aktører i byggebranchen. Siden hen har Christian arbejdet med modulært byggeri og projektudvikling samt projektering og projekteringsledelse. De seneste 6 år har Christian arbejdet som totalentreprenør samt ekstern byggeleder på projekter, som har krævet en ekstraordinær indsats for at komme i mål.

Dennis Kongstad

Partner

6015 2329
dk@bnord.dk

Dennis blev i 2003 udlært murer og har de første 10 år af karrieren arbejdet med alle aspekter af murerfaget indenfor både renovering og nybyg. I 2009 startede Dennis som entrepriseleder og har koordineret og gennemført utallige mureropgaver enten som fag- eller hovedentreprenør. Før Dennis stiftede Byggeselskabet Nord, arbejdede han for Akelius Management som projektleder med ansvar for at optimere og renovere selskabets store ejendomsportefølje.

Medlem af Byg Garanti

Byggeselskabet Nord er medlem af Dansk Byggeri og en del af Byg Garanti-ordningen. Det er vi, fordi vi er en ordentlig og professionel virksomhed, der ønsker at vise ansvarlighed og give vores kunder den størst mulige tryghed.