Referencer

Her kan du se eksempler på opgaver vi har udført.

Se referencer indenfor følgende kategorier:

Badeværelse i København

Som del af total istandsættelse af denne skønne lejlighed på Amager, har vi lavet nyt badeværelse. Badeværelset er smagfult indrettet med store fliser i natursten, messingarmaturer og badekar.
Læs mere

Badeværelse i ældre ejendom

Vi har renoveret badeværelset i denne ældre ejendom fra 1700-tallet. Badeværelset er lavet ekstremt enkelt og smagfuldt med egetræ og store marmorfliser. Det var afgørende for kunden at husets originale stil var genkendelig i løsningen.
Læs mere

Badeværelse på Frederiksberg

Vi har bygget dette lille badeværelse på Frederiksberg i København. Badeværelset er et studie i pladsoptimering, fx er vi ret stolte af løsningen, hvor vaskemaskinen gemmes under vasken.
Læs mere

Renovering af villa

Vi har renoveret denne villa i Ålsgårde. Vi har været rundt om alle detaljer og overflader, skiftet gulve, malet, renoveret køkken og badeværelse.
Læs mere

Ejendom i Slagelse

Denne ejendom i Slagelse indeholder otte seniorboliger. Der er udviklet et bæredygtigt byggeri med varmepumper, genveks ventilation, regnvandsopsamling og solceller. Det er godt for miljø og klima - og for lejernes pengepung.
Læs mere

Facaderenovering i Dannebrogsgade

Vi har stået for en fuld facaderenovering af denne smukke ejendom på Vesterbro i København. Vi fjernede løst puds, pudsede og malede ejendommen, så den er klar til de næste mange år.
Læs mere

Køkken i herskabslejlighed

Som en del af den store istandsættelse af denne herskabslejlighed på Amager har vi lavet nyt køkken. Køkkenet er en blanding af standardelementer og håndlavet træarbejde.
Læs mere

Køkken i Valby

Vi har renoveret køkkenet i en skøn villa i Carlsbergkvarteret i Valby. Vi foretog renoveringen i fuld overensstemmelse med den eksisterende og enestående arkitektur.
Læs mere

Renovering af lejlighed

Alle faggrupper var i spil da vi lavede en større ombygning af denne lejlighed på Amager. Opgaven indbefattede total renovering, udskiftning af alle gulve med smukt sildebensparket, nyt køkken og nyt badeværelse.
Læs mere