Referencer

Her kan du se eksempler på opgaver vi har udført.

Se referencer indenfor følgende kategorier:

Badeværelse på Frederiksberg

Vi har bygget dette lille badeværelse på Frederiksberg i København. Badeværelset er et studie i pladsoptimering, fx er vi ret stolte af løsningen, hvor vaskemaskinen gemmes under vasken.
Læs mere

Renovering af villa

Vi har renoveret denne villa i Ålsgårde. Vi har været rundt om alle detaljer og overflader, skiftet gulve, malet, renoveret køkken og badeværelse.
Læs mere

Ejendom i Slagelse

Denne ejendom i Slagelse indeholder otte seniorboliger. Der er udviklet et bæredygtigt byggeri med varmepumper, genveks ventilation, regnvandsopsamling og solceller. Det er godt for miljø og klima - og for lejernes pengepung.
Læs mere

Facaderenovering i Dannebrogsgade

Vi har stået for en fuld facaderenovering af denne smukke ejendom på Vesterbro i København. Vi fjernede løst puds, pudsede og malede ejendommen, så den er klar til de næste mange år.
Læs mere

Badeværelse i ældre ejendom

Vi har renoveret badeværelset i denne ældre ejendom fra 1700-tallet. Badeværelset er lavet ekstremt enkelt og smagfuldt med egetræ og store marmorfliser. Det var afgørende for kunden at husets originale stil var genkendelig i løsningen.
Læs mere

Køkken i herskabslejlighed

Som en del af den store istandsættelse af denne herskabslejlighed på Amager har vi lavet nyt køkken. Køkkenet er en blanding af standardelementer og håndlavet træarbejde.
Læs mere

Køkken i Valby

Vi har renoveret køkkenet i en skøn villa i Carlsbergkvarteret i Valby. Vi foretog renoveringen i fuld overensstemmelse med den eksisterende og enestående arkitektur.
Læs mere

Badeværelse på Amager

Som del af total istandsættelse af denne skønne lejlighed på Amager, har vi lavet nyt badeværelse. Badeværelset er smagfult indrettet med store fliser i natursten, messingarmaturer og badekar.
Læs mere

Renovering af lejlighed

Alle faggrupper var i spil da vi lavede en større ombygning af denne lejlighed på Amager. Opgaven indbefattede total renovering, udskiftning af alle gulve med smukt sildebensparket, nyt køkken og nyt badeværelse.
Læs mere