Byggeri til erhverv

Vores kunder tæller bl.a. tegnestuer, ingeniørfirmaer, virksomheder, foreninger, offentlige institutioner, projektudviklere og andre større hoved- eller totalentreprenører. Opgaverne varierer meget – fra store facade renoveringsprojekter til små timelønsopgaver – og omhandler både nybyggeri og renovering.

Vores tilgang til opgaverne er altid den samme: at sikre høj kvalitet gennem god kommunikation, omtanke og samarbejde.

Entreprise og optimering

Byggeselskabet Nord har egne murere og tømrere, og med vores alliance og kontorfællesskab med teknikentreprenøren Finn Vindahl Andersen har vi alle faggrupper samlet under et tag. Dette skaber grundlaget for et godt samarbejde faggrupperne imellem og er med til at sikre høj kvalitet og smidig gennemførsel af de projekter, vi løser.

Med vores brede erfaring kan vi tilbyde at arbejde både som fag-, hoved-, eller totalentreprenør. Mange rådgivere søger vores input for at optimere materialer, detaljer og konstruktioner, så der er vished for både budget, æstetik og funktion – så ring bare, hvis I har brug for et godt råd.

Vi er eksperter i facaderenovering. Det gælder alle typer murede og pudsede facader, hvor vi står for alle de nødvendige processer, der leder frem til en smuk og sund facade.

Byggestyring

Alle byggeprojekter har behov for en person med overblik, der kan samle trådene, styre byggeriet og sikre gennemførslen af projektet i en høj kvalitet, til tiden og til prisen. Byggeselskabet Nord har stor erfaring med at træde til og hjælpe med gennemførsel af byggeprojekter, også når det er ved at gå skævt.

Giv os et kald, hvis du har brug for en hånd med at få afleveret projektet, afhjulpet mangler – eller til at samle stumperne op efter en entreprenør, der er gået konkurs. 

Referencer

Facaderenovering på Rumæniensgade

Vi har stået for en større facaderenovering af ejendommen i Rumæniensgade. Arbejdet har omfattet udskiftning ...

Facaderenovering i Holmbladsgade

Vi har gennemført en større facaderenovering af denne smukke ejendom i Holmbladsgade. Arbejdet omfattede udskiftning ...

Facaderenovering på Amalievej

Vi har stået for en fuldstændig facaderenovering af dette smukke hus på Frederiksberg. Arbejdet omfatter ...

Vi har blandt andre udført opgaver for

Vi har blandt andre udført opgaver for

Vil du høre mere om vores arbejde med erhverv?

Ring til Dennis Kongstad på telefon 6015 2329 eller skriv en mail på dk@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.