Byggeri til private

Er teenageren blevet lige lovlig stor til sit værelse? Er der ikke plads om spisebordet? Eller er badeværelset altid optaget? Det er her, vi kommer ind i billedet. Vi hjælper med dit byggeprojekt fra start til slut. Vi kan komme med gode idéer til løsningen, hjælpe med materialevalg og lave tekniske tegninger og computervisualisering. Og fordi vi har samlet alle fagenterpriser under et tag, kan vi sikre dig en smidig og effektiv byggeproces – hvor vi står for det hele.

Renovering af hus

Skal du etablere nyt køkken alrum, udvide badeværelset eller få et walk-in closet til skoene. Her kommer vi ind i billedet.

Renovering af lejlighed

Har I fundet den perfekte lejlighed, vil I gøre hvad som helst for, at få den til at opfylde lige præcis jeres behov. Vi kan hjælpe.

Tilbygning

Er huset blevet for småt? Mangler der et børneværelse eller et anneks? Eller en ny etage på villaen? Vi er eksperter i tilbygning.

Nybyggeri

Hvis nu ikke drømmehuset findes, må man ty til nybyggeri. Vi hjælper med at realisere din boligdrøm. Fra idé til indflytning.

Køkken

I moderne familier er køkkenet husets vigtigste rum. Det er køkkenet vi mødes efter skole og arbejde. Vi er eksperter i køkkener.

Badeværelse

Badet er et wellness område, hvor vi slapper af og lader batterierne op efter en lang dag. Med vores hjælp får du et lækkert badeværelse.