Renovering af hus

Hvis du har dit eget hus ved du også, at der er masser af opgaver at tage sig til. Når det gælder løbende renovering og vedligehold af dit hus har den moderne handymand eller kvinde aldrig fri. Men der kan være opgaver du ikke selv kan eller vil udføre. Fordi de er for tidskrævende, eller fordi du simpelthen ikke har evnerne. Det kan også være du ønsker at foretage større ændringer i dit hus. Etablere nyt køkken alrum, udvide badeværelset eller få et walk-in closet til skoene. Her kommer vi ind i billedet.

Ombygning af dit hus

Når du bygger om, kan du få det som du gerne vil have det. Vel at mærke uden at gå på kompromis med husets oprindelige arkitektur og udtryk. Vi er eksperter i strukturelle ændringer, og kan fjerne bærende mure og give dig det åbne, lyse køkken med plads til spisebord, lektielæsning og hjemmearbejde. Hvis du er blevet ældre og måske dårligt gående, kan vi gøre døråbningerne bredere, fjerne dørtrin og udskifte de gamle døre med skydedøre. Gamle huse og lejligheder har ofte lange upraktiske fordelingsgange og mange små værelser. Her kan man tænke helt forfra og skabe en rumfordeling der er mere tidssvarende og passer til dine behov. Hemse. Ovenlysvinduer. Kviste og karnapper. Det er egentlig kun fantasien der sætter grænserne.

Det kan også være du har behov for en tilbygning. Det kan du læse alt om her.

Byggeselskabet Nord har renoveret vores hus fra A-Z. Vi var meget usikre på om vi ville få det som vi ønskede, men vi er bare helt vildt glade for resultatet.

Børnefamilie fra Ålsgårde

Renovering og vedligehold

Når man ejer sit eget hus er der meget der har brug for en tur med jævne mellemrum, og meget af det har du nok styr på selv. Male vinduer og sokkel for at tage et par eksempler. Men der er også opgaver der skal foretages en gang i mellem, der ikke lige er en del af handymandens jobbeskrivelse, eller opgaver du simpelthen ikke har tid til at lave selv. Det kan også være fordi dele af dit hus er defekte. Måske er dit tag utæt og skal skiftes? Der er råd i træværk, fordi det ikke er blevet malet. Måske er det en forsikringssag, grundet stormskade og vandskade. Vi er eksperter i alle disse opgaver. Så har du en vedligeholdelsesopgave, så tag og ring til os. Så hjælper vi.

Læs hvordan du planlægger en renovering af dit hus.

Facaderenovering

Din husfacade er så at sige dit ansigt udadtil, og du kigger på den flere gange om dagen. Det er også det første gæster, naboer og forbipasserende ser. Samtidig kan slid og brud på facaden betyde, at huset bliver udsat for fugt, hvilket kan medføre store skader. Murede huse skal efter nogle årtier have skiftet fuger. De gamle kradses ud og huset fuges på ny. Mange huse oplever sætningsskader, hvor forskydninger i jorden under huset betyder, at der dannes revner i facaden. De kan være grimme at se på, men kan i værste fald udgøre en fare. Malede huse kan godt efter et par årtier se lidt tarvelige ud, med algevækst og skidt. I alle disse omstændigheder kan det være en idé at overveje en facaderenovering.

Vi er eksperter i facaderenovering. Det gælder alle typer murede og pudsede facader, hvor vi står for alle de nødvendige processer, der leder frem til en smuk og sund facade.

Energirenovering

I tidligere tider tænkte man ikke meget på klima og energi når man byggede. Der kan derfor være både store besparelser på el- og varmregningen og forbedringer i komfort og indeklima, ved at foretage en energirenovering. Det kan være traditionelle tiltag som renovering eller udskiftning af vinduer og hulmursisolering. Det kan også være at man sløjfer en krybekælder, isolerer og lægger gulvvarme.

Du kan læse mere på Energistyrelsens hjemmeside om energirenovering.

Referencer

Lejlighed i 2100 Ø

Vi har totalrenoveret denne dejlige lejlighed på Østerbro i København. Kunden har truffet en lang ...

Lejlighed på Østerbro

Vi har renoveret hele denne flotte lejlighed på Østerbro i København. Som en del af ...

Renovering af énfamiliehus

Vi har renoveret interiøret i denne smukke gamle villa fra 1936 i Nordsjælland. Arbejdet omfattede ...

Vælg rigtigt til renovering af dit hus

Når du skal renovere, er det vigtig at vælge et erfarent byggeselskab. I ældre huse er der ofte brugt løsninger der for længst er gået i glemmebogen. Ændrer man dem på den forkerte måde, kan man skabe store problemer som fugt, råd og skimmelsvamp. Derfor vil du gerne vælge en håndværker der har erfaring, og som kender til forskellige tiders arkitektur og byggetekniske løsninger. Derfor vil vi også knytte en erfaren bygningskonstruktør på dit projekt allerede fra starten, så vi undgår dumme fejl og dyre misforståelser.

Vi tager dig i hånden fra første færd når du skal i gang med din renovering. Egentlig vil vi helst starte med at snakke om dine behov og ikke dine løsninger. For med vores erfaring, kan det være der er en bedre og billigere løsning på dine behov end den du selv havde forestillet dig. Vi kommer forbi og snakker, gennemgår dit hus og dine behov og kommer med et forslag.

Vil du høre mere om renovering?

Ring til Christian Blankholm på telefon 2464 6629 eller skriv en mail på cb@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.