Køkken

Den tid hvor køkkenet var et sted hvor man bare lavede mad er for længst forbi. I moderne familier er køkkenet husets vigtigste rum. Det er køkkenet vi mødes efter skole og arbejde. Det er her børnene laver lektier. Det er her du sidder, når du har en hjemmearbejdsdag. Det er her I spiser. Og det er her I står og drikker drinks når vennerne er inviteret på besøg.

Nyt køkken

Derfor er de krav vi har til vores køkken også vokset. Dels størrelsen. Vi kan ikke længere nøjes med det lille rum, med køleskab og komfur. Vi har brug for mere plads, så der bliver mulighed for andre funktioner, mulighed for at familiens liv kan udspille sig. Derfor er det også blevet moderne at snakke om ”køkken-alrum”, altså køkkenet som et multifunktionelt rum. Derfor handler mange af de køkkenhenvendelser vi får også om etablering af et nyt køkken.

Vi kan opsætte alle køkkener på markedet. Men vi er eksperter i Reform, hvor gennemdesignede produktserier i høj kvalitet kan kombineres med IKEAs METOD-køkkensystem

Vi var faktisk nervøse, da vi tidligere har haft blandede oplevelser med håndværkere. Men Byggeselskabet Nord var top-professionelle, venlige og punktlige. Dem kan jeg varmt anbefale.

Pensioneret ægtepar fra Valby

Planlægning

Der er mange processer og fagligheder involveret i den proces. Først og fremmest skal der lægges en plan for det nye køkken. Hvilke funktioner skal der være og hvor meget må det koste? Måske skal der foretages statiske ændringer, bærende konstruktioner der skal fjernes og opsættes afstivning og understøtning. Der skal trækkes vand og strøm. Der skal pudses mure og opsættes fliser. Og sidst men ikke mindst skal en dygtig køkkensnedker sætte de nye skabe og skuffer op. Det er et stort og ofte dyrt projekt, og det er fuldstændig afgørende, at det foretages af en erfaren og dygtig virksomhed, med styr på både proces og håndværk. Ellers kan det desværre gå meget galt.

Referencer

Lejlighed i 2100 Ø

Vi har totalrenoveret denne dejlige lejlighed på Østerbro i København. Kunden har truffet en lang ...

Lejlighed på Østerbro

Vi har renoveret hele denne flotte lejlighed på Østerbro i København. Som en del af ...

Køkken i herskabslejlighed

Som en del af den store istandsættelse af denne herskabslejlighed på Amager har vi lavet ...

Renovering af køkken

Måske er størrelse og funktioner i dit køkken helt i orden. Men det er slidt, eller du har overtaget det fra en tidligere ejer, der havde en anden smag end dig. Så kan man komme rigtig langt med en renovering af køkkenet. I langt de fleste tilfælde kan man beholde skabe og skuffer, og nøjes med at skifte fronterne. Der er mange muligheder for at få præcis det køkken I drømmer om, uden at man behøver udskifte det hele. Hvis du nøjes med en renovering af dit køkken og skifter fronterne på skabe og bordplade, kan I give køkkenet præcis det udtryk I gerne vil have. Og I kan installere Quoker, ny opvaskemaskine, ovn, induktion eller noget helt fjerde.

Er du interesseret i hvad vi ellers kan indenfor renovering? Du kan også læse om makeover til dit køkken.

Vil du høre mere om køkkener?

Ring til Christian Blankholm på telefon 2464 6629 eller skriv en mail på cb@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.