Nybyggeri

Hvis nu ikke drømmehuset findes, må man ty til nybyggeri. Og hvis standardhuset ikke matcher drømmen, så må man i gang med at tegne. Med vores mange års erfaring fra både store og små byggeprojekter er vi den rigtige partner, når der skal bygges nyt. Vi hjælper med at realisere din boligdrøm. Fra idé til indflytning.

Med nybyggeri er det dig der bestemmer

Måske har I en drøm om selv at bygge jeres hus. Finde den helt rigtige grund i det helt rigtige område. Tegne skitser af funktioner og detaljer, der præcis afspejler jeres værdier og kendetegner jer som familie. For nogle er det nemlig ikke nok at vælge et standardhus fra typehuskataloget. Det bliver for generisk og ligegyldigt. Det er jo ikke en pizza. Det er rammen om jeres fremtidige liv som familie.

Så man begynder at drømme. Finder idéer og inspiration på rejser og på nettet. Finder farver og materialer. Og langsomt begynder idéerne og visionerne at blive realiserbare. Drømmen om jeres hus er klar til at blive til virkelighed. 

Læs mere om nybyggeri her.

Sæt holdet for dit nybyggeri

Når du sætter holdet for dit nybyggeri, er byggeselskabet det vigtigste. Du skal have en partner, der er på din side fra start til slut. En der kender alle aspekter ved moderne byggeri, og har fokus på alle de små men vigtige detaljer, der tilsammen bliver til dit nye hus. I samarbejde med en dygtig arkitekt, skaber vi sammen rammerne om jeres nybyggeri.

Referencer

Den rigtige proces for dit nybyggeri

Det er vigtigt at gøre tingene i den rigtige rækkefølge, når du skal bygge nyt. Vi anbefaler at følge denne proces:

Hvad vil I have?

Start med at afdække jeres behov. Hvor mange skal I bo i huset? Er der særlige funktioner I har brug for? Har I krav og ønsker til udformningen af huset? Og hvad med energiforbrug, vinduesareal, solceller, grønt tag eller andre specielle ønsker. I denne fase skal I ikke lade jer begrænse. Her skal alt på bordet.

Hvad skal det koste?

I har måske allerede købt grunden. Og I har en eller anden ramme fra banken for, hvor meget huset må koste. Det er vigtigt at blive helt klar på budgettet, for det er ærgerligt at komme halvvejs, og så finde ud af at økonomien ikke rakte alligevel.

Hvordan skal det se ud?

Nu skal huset konkretiseres og tegnes, og visioner og økonomi skal mødes. Vi kan hjælpe med at finde en arkitekt til at tegne jeres hus, eller vi kan tegne videre på jeres skitser og idéer. Det er vigtigt at have byggeselskabet med i denne fase. For vi er rigtig gode til at regne den præcise kvadratmeterpris ud, og komme med alternativer, hvis arkitektens løsninger er lidt for dyre.

Så bygger vi

Tegninger og budget er på plads, så lad os se at komme igang. Vi står naturligvis for hele byggeriet, fra første spadestik til endelig aflevering. Efter en grundig mangelgennemgang får I nøglerne til jeres nye hus. Velkommen hjem.

Opfølgning

Vi gennemfører byggeeftersyn efter 1 og 5 år. Så sikrer vi os, at alt stadig er som det skal være. 

Vil du høre mere om nybyggeri?

Ring til Christian Blankholm på telefon 2464 6629 eller skriv en mail på cb@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.