Tilbygning

Er huset blevet for småt? Mangler der et børneværelse til den lille ny eller den store teenager? Måske er det et anneks du har i tankerne, så børnene gider tage med i sommerhus? Eller en ny etage på villaen? Årsagerne til at du ønsker en tilbygning kan være mange. Under alle omstændigheder er du kommet det rigtige sted hen. For vi er eksperter i tilbygninger. Til parcelhuse, rækkehuse og sommerhuse.

Byg til, så du kan blive boende

En tilbygning er et rigtig godt alternativ til at købe et nyt hus. For selvom dit hus måske er blevet for småt, eller der er funktioner du savner, så er det trods alt dit hus. Du har indrettet det som du gerne vil have det. Malet og kælet for detaljerne. Har du virkelig energien til at starte forfra? Flytte ind i et nyt hus, med alt det arbejde der følger med istandsættelse og flytning? For ikke at snakke om de mange usikkerheder med de mystiske – kendte og ukendte – løsninger den forrige ejer har lavet? Så en tilbygning er en rigtig fin løsning, hvor du kan beholde dit hus, men samtidig udvide med de rum og funktioner du går og mangler i hverdagen.

En tilbygning kan også være en rigtig god investering. De funktioner man tilføjer sit hus med en tilbygning, vil højst sandsynligt være noget en ny ejer vil efterlyse. Plads til børneværelser, ekstra badeværelse, større køkken. Hvis tilbygningen løser en eller flere udfordringer for dig, så gør den det nok også for den næste ejer. Og derfor kan den rigtige tilbygning ofte aflæses direkte på den fremtidige salgspris.

Læs mere om tilbygning eller salg.

En tilbygning hos Byggeselskabet Nord

Det er helt afgørende at vælge en erfaren virksomhed til dit tilbygningsprojekt. Alt for mange projekter bliver forsinket eller dyrere end budgetteret, fordi byggefirmaet har lovet mere end de kan holde.

Vi tager dig i hånden. Vi lytter til dine behov. Og kommer med gode idéer til løsninger. Vi planlægger og laver projekttegninger. Når vi går i gang er vi ikke helt som andre byggefirmaer. Vi kommer til tiden. Afleverer til tiden. Hilser pænt og tager skoene af. Vi guider og rådgiver dig hele vejen igennem processen, helt fra idé til færdigt projekt. Vi har stor erfaring med både materialevalg, sammenbygnings-muligheder, arkitektur, konstruktioner, nye energioptimerede løsninger, og alt det andet der dukker op i forbindelse med en tilbygning af et parcelhus eller sommerhus.

Der er mange forskellige faggrupper der skal koordineres når man bygger til. Det er ikke ligegyldigt hvilken rækkefølge arbejdet bliver udført i. Skal mureren komme før tømreren? Kan elektrikeren og VVS’eren arbejde samtidig? Bare rolig, det har vi styr på. Vi er et byggeselskab, og har alle faggrupper til rådighed.

Vi kender dit hus

Alle huse er forskellige og der er stor forskel på hvilke løsninger der er valgt i et hus fra 1. verdenskrig, 50’erne, 60’erne, 70’erne eller i nyere byggeri. Og det kræver kendskab til hvordan dit hus er bygget, for at kunne lave en god tilbygning. Valg af materialer og løsninger skal passe til det eksisterende hus. Vi har stor erfaring med konstruktioner, arkitektur, klima og energioptimering, muligheder for at sammenbygge med det eksisterende hus og meget mere.

Få gode råd til din tilbygning her.

Vil du høre mere om tilbygning?

Ring til Christian Blankholm på telefon 2464 6629 eller skriv en mail på cb@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.