Renovering af lejlighed

Det kan være ualmindelig svært at finde den rigtige lejlighed. Især i København og andre større byer. Så når I endelig har fundet den perfekte beliggenhed, skal der ofte en renovering til, for at få den til at opfylde lige præcis jeres behov.

Vi tager dig i hånden fra første færd når du skal i gang med at renovere din lejlighed. Egentlig vil vi helst starte med at snakke om dine behov og ikke dine løsninger. For med vores erfaring, kan det være der er en bedre og billigere løsning på dine behov end den du selv havde forestillet dig. Vi kommer forbi og snakker, gennemgår din lejlighed og dine behov og kommer med et forslag, ofte suppleret med tekniske tegninger og computervisualiseringer.

Renovering øger værdien af din lejlighed

Vi laver rigtig mange renoveringer af køkken og badeværelse. Det er to rum der har fået en enorm betydning for moderne familier, og hvor vi bruger en stor del af vores tid. Men der er også masser af muligheder for at forbedre funktioner og komfort i resten af lejligheden. Det kan være nye gulve, indfræsning af grimme ledninger, etablering af indbygningsskabe, sammenlægning eller opdeling af rum. Gamle lejligheder er ofte upraktisk disponeret, og her kan en renovering gøre, at du får mere plads uden egentlig at få flere kvadratmeter. Det kan være sammenlægning af et gammeldags “bakke-ind-toilet” med badeværelset eller at fjerne en bærende væg mellem stue og køkken og skabe et køkken alrum

En renovering øger værdien af din lejlighed. I første omgang øger den brugsværdien for dig og din familie. I får mulighed for at leve livet som I gerne vil have det. Men det øger også markedsværdien. For hvis forbedringerne har løst din families udfordringer, gør de det sikkert også for den næste ejer.

Referencer

Lejlighed i 2100 Ø

Vi har totalrenoveret denne dejlige lejlighed på Østerbro i København. Kunden har truffet en lang ...

Lejlighed på Østerbro

Vi har renoveret hele denne flotte lejlighed på Østerbro i København. Som en del af ...

Renovering af énfamiliehus

Vi har renoveret interiøret i denne smukke gamle villa fra 1936 i Nordsjælland. Arbejdet omfattede ...

Lad os tage en snak

Fortæl om dine behov og drømme.
Så kommer vi med en plan for dit nye badeværelse. 

Sammenlægning af lejligheder

Mange lejligheder i København er relativt små, set i forhold til vores moderne krav til komfort og funktioner. Derfor finder mange det attraktivt at slå to lejligheder sammen. Det kan være i andelslejligheder eller ejerlejligheder, hvor man har mulighed for at købe nabolejligheden, tørreloftet eller boligen nedenunder. Ofte skal der nedbrydes bærende vægge eller etableres store åbninger i etageadskillelser. Det er ikke opgaver du skal overlade til hvem som helst, og her kommer vores store viden om konstruktioner og statik ind i billedet.

Det er jo en kæmpe beslutning af få totaltrenoveret sin lejlighed. Ærligt talt er der virkelig mange ting der kan gå galt. Men vi havde et fantastisk samarbejde med Byggeselskabet Nord. De holdt tidsplanen og prisen og kørte processen med kæmpe professionalisme. Vi er så glade!

Familie fra Amager

Vælg den rigtige til renovering af din lejlighed

Når du skal foretage en renovering af din lejlighed, er der nogle helt særlige forhold der gør sig gældende. Først og fremmest har du naboer, underboer og overboer. Det betyder, at man skal være ekstra forsigtig når man foretager strukturelle ændringer, da forkert udførsel, kan forsage sætninger og revner hos især under- og overbo. Renoverer man køkken eller bad i en etageejendom, skal man også være opmærksom på, at rørføring som oftest går gennem andre lejligheder, hvilket kræver et stort overblik og kendskab til bygningens installationer. Det handler om at have en projektleder som er både erfaren og har overblik,

I renoveringer vil der næsten altid forekomme uforudsete udfordringer. Det er derfor afgørende, at projektlederen kan håndtere disse udfordringer med en sikker hånd, så renovering ikke trækker i langdrag, og kvaliteten bliver i top – også selvom der skal laves andre løsninger end dem der oprindeligt var planlagt.

Læs mere om reglerne for ombygning af din lejlighed.

Renovering af lejlighed i København

Vi kører på hele Sjælland. Hvis opgaven er spændende nok kommer vi sikkert også til resten af Danmark. Men det er i København vi har vores kontorer, og det er i hovedstaden langt de fleste af vores lejlighedsrenoveringer finder sted. Det betyder også, at vi er rigtig gode til at renovering af lejlighed i København. For det første har vi altid flere pladser i gang samtidig, og det betyder at vi kan flytte vores mandskab fra den ene renoveringsopgave til den anden, hvis der af den ene eller anden årsag opstår små uforudsete forsinkelser. Og så kender vi efterhånden kommunen ud og ind. Både med hensyn til konkrete løsninger men også når der skal indhentes tilladelser, findes tegninger og historiske dokumenter.

Vil du høre mere om renovering?

Ring til Christian Blankholm på telefon 2464 6629 eller skriv en mail på cb@bnord.dk
Så tager vi en snak om dine byggebehov.

Renovering af lejlighed

Vi har foretaget en større ombygning af denne lejlighed i Upplandsgade på Amager.

I denne opgave har vi været gennem stort set alle processer af en renovering. Vi har foretaget strukturelle ændringer, skiftet gulve, lavet nyt køkken og badeværelse, trukket ny el, foretaget alt malerarbejde, etc.

Se referencen for badeværelset
Se referencen for køkken